Trimsalon

De trimsalon bestaat sinds 5 maart 2013. Er is een gediplomeerde en gespecialiseerde trimster aanwezig met ruim tien jaar ervaring binnen het vakgebied. U kunt hier terecht voor het toiletteren van honden, katten en kleine knaagdieren.

Prijslijst Trimsalon
Er wordt gewerkt met een uurtarief van 35 euro per uur. Dit is gedaan omdat elk dier of ras een andere vachtverzoring of trimtechniek nodig heeft.

Wilt u een specifieke prijs weten voor het trimmen van uw (ras)hond of kat? Neem dan even contact op met de trimster en zij zal naar ras, status van de vacht en uw wensen een prijsschatting geven.

In de winkel zijn verschillende producten verkrijgbaar, denk aan shampoos, jasjes, luchtjes, vlooiendruppels, borstels en kammen, botjes, gebitsverzorging ect. We zijn nog bezig met de uitbreiding van het assortiment, maar de basisproducten kunt u hier zeker al vinden. Voor advies en gebruik van de spullen kom gerust even langs, voor elk vacht type zijn er andere producten verkrijgbaar en aldus ook een andere werkwijzen.